I Love Punks

PENIPU

 AKU MINTK MAAF SBB COPY SMUA NIE AKU CUMA TUMPANG BHGIA DGN PENIPUAN KAU !! 


saya perlukan seseorang yang boleh mendengar setiap masalah saya . yang boleh tenangkan hati saya tatkala hati saya resah bergelore . yang boleh memujuk hati saya tatkala saya marah . yang boleh mengesat airmata saya tatkala saya xmampu bertahan ngan semue dugaan ni . saya perlukan kekuatan . awk ade sume tu . awk sempurna di mate saya . mungkin cara saya nampak seperti saya TAK sayangkan awak . tapi jauh disudut hati saya selalu berkate-kate sayangnyer saya pada awak . windonyer saya pada awak . saya mintak maaf saya tak mampu nak jadi seperti yang duLu Lagi yang sentiase bOleh tunjukkan kasih sayang saya pada awk .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
esok dah nak raye . tapi aty sikit pown xde rase nk meraikan nye . mne dye ?? da 2ari menghilang diri . nape jd mcmne ?? owg tahu owg sala ganti tmpt awk ngn owg lain . tapi owg risaukan awk . sedih sgt owg ase . hmm . awk hilang cmtu je tnpe gtaw sbb . nk pg mne ?? . owg kt cne trtunggu-tunggu awk . owg pown tahu awk sedih ngn sikap owg ne . tapi owg xley bt pape . owg tersepit . owg ta gamak nk lukakan aty dye mcm y awk pena bt at owg . owg bkn jns manusia y mcm tu . lupakan awk mcm y awk nk ?? egt semudah y awk minta . tlg la munculkn dr awk now !! . owg xboley awk xde . seksa sgt aty ne rase tnpe khdran awk . tmbh2 dgr takbir raye . trpke oke ke awk . :-( . smpai bile-bile pown xmmpu nk lpkn awk . awk sakit ?? tp sikit pown awk xnk kongsi kesakitan awk tu ngn owg . trpeke sape owg ne di hati awk . owg rase mcm owg xgune sbb xdpt nk ade kt cc awk mcm si dia  kn ?? hanye domo tu je y dpt owg bg sbgai peganti dri owg y always di cc awk . owg hope awk kuat k wlpown owg xde kt cc awk . owg nk awk tao owg tol-tol sygkn awk eyka . sepenoh jiwa rage owg da serahkn pada awk . tapi awk da hancokn sume tu . owg mtk maaf . owg ta mampu nk benci awk mcm owg dop ckp kt fb tu . ye owg ego . sume sbb owg skit aty . sakit aty bile awk jatohkn maruah owg dpn kwn2 owg . owg xpena niat nk tglkn awk tp ntah npe sume ne jd mcmne . owg sunyi tanpe awk . xde owg nk gado-gado . xde owg nk perli-perli . xde owg nk kutok-kutok . xde owg nk pgl monyet . awk cpt blek . jgn pg mne-mne . owg kt cne tgu awk . owg xboley edop awk xde . untk pengetahuan awk smpai skunk walpaper fone owg msh pict awk . owg xtao npe jd cmne . tp owg xpena nk ckp kt awk sume tu . owg tao awk merasakan kasih syg owg ne  wlpown kite jao . tiap-tiap mlm owg meraung tgk pict awk even sy da ade tyna . da puas sy col  msg semua num awk . tp ble sy tanye mane awk sume dyam . mne lagi sy nk cr awk ?? ke awk da nekad nk lpkn sy . awk kate awk syg sy . msg terakhir awk  tp npe bt sy mcmne . sy risaukn keadaan awk . sy berhak tao . sesaat pown owg xpena lupa detik awk dlm pelokan owg . dri awk dlm belaian owg . tp awk curang ngn owg kenape ?? bt owg pg dari awk . owg sakit . dari dloo smpai skunk owg sakit . tp 1 bnde y bt owg apy sgt even kite mcmne . bile owg tgk result awk . owg bangge ngn awk . tak sia-sia owg brjage 1 2 pagi tmn awk study .owg cinta matiy same awk . tp owg sdr dri owg milik tyna . owg just ley syg awk dr jao . awk trbaek dlm edop owg . owg nk awk tao tu . frist dlm edop owg dpt couple y hormat owg , ckp lembot-lembot ngn owg y xpena tinggi suare ngn owg . sy bahagie sgt saat brsame awk . skit pown xde rase sesal knl awk . ape pown sy doakn awk bhgie ngn dye , cume bt mse skunk sy blom mmpu nk lpskn awk dr aty sy . bg sy mse . maafkn sy if awk rimas ngn sikap sy ne . xmudah sy nk lalui sume ne . awk pown tahu sblom ne semua bnde sy bt ngn awk . mank trse sgt2 ble awk mkin jao . kie tu dkt ngn awk . dye boley always jg awk . awk kn salu xchat . sy fhm tu . xsalakn awk bile awk pilih dye . bub sy tao sy byk kurang n abaikn awk . sy akn ttp trsenyum untk awk kalo awk bhgie .


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




bagus la sekarg kau dah bhgia....kau terhebt..kau pling hebat... dlu kau pnh ckp dkt aku yg kau akn terus single -dan single...kau ckp aku yg terakhir...kau PENIPU NUR WAHIDA AYU !! emm... aku dah terlmbt aku trima semua nie..semua nye dah lpas..kau dah bhgia...aku dah agk da...bila kau jmpa dgn dia 100% kau akn lupakn aku dan janji2 kau pada aku... aku bnci kau yuya ... kau bukan hak aku lagi..now kau dah bhgia...tp aku mendrita dalam kesakitan... kau tinggalakn aku tepi jalan je kn?? kau nk tau x bila kau pergi hidup aku hancur..byk bnda terjadi dkt aku sbb kau...tp aku x prnh nk bg tau smua nye kerna kau dlm kebhgian...:).smua sbb kau...emm...aku menderia...thnks yuya ...tc k... :) ... skrg aq hidup dlm hidup aku sndri...trima ksh krna kau dah buat aku hancur..haty kau mmg x kuat untuk aku.. :) aku hargai sgt sgla pengorbanan kau..