I Love Punks
x perlukan spe2 dah...i just want my family....can make me laugh ... knp ea...smua nye aq tngk x sygkan aq...like abg aku amy...nampak dye lbh sayangkan kaka aq..

arrgghhh...x nk tulis daa...airmata dah mengalir!!

seharian yg menyeksakan

today aq still aq diberi peluang untuk update blog niee....walaupun da punya lama aq x update blog...now...crita2 lama aq dlu...dah aku padamkan dari idop aq...emm...pg td aq bgon ngn keadaan happy sgt...tp sdikit sedey sbb bapak aq still aq x sht2 x abis2 ngn btok nye...emmm....knp la dpt blk yg degil mcm nie..isap rokok je x abiz2...ble di tegur mrh...sentap...emmm.... nth laa...dye da besar...aq syg mcm mna pon x mampu nk halang.. nanty mula la dye mengamok... arinie kt skolah ...hari berlalu sperti biasa...bljar je... emmm....act aq nk cte pasl petang td...emmm..aq pg la latihan bola jaring elok je dah main bola jaring kejap...OMG!! aq jerit sbb nampk pacat kt kasot kwn aq...huh!! tkot nyeee... emm... da abiz bola jaring..ase cpt sgt... emmm..knp ea haty nie asyk ase sedih jee...dlm kpla otak nie asyk pke x nk blek umh jee....emmm...td pas abiz bola jring aq duduk lpk kedai maksu...lyn dax2 senior aq...hehehhe...diowg wt aq tersenyum...tbe2 je..."zuzuzuz." vibrate tlfon dlm beg bunyi..upe2 nye si dia kol...emm...tp aq x dgr sangat....sbb bising dgr budax2 uh bising je... then aq ltk...emmm..dye antr mcj awlnye letk...then aq taip la mcj kt "syg... anje x dgr suara ucuk..sini bising" then sent..tbe2 mcj mumy muncul then ckp..."hg antar mcj kt spa nie" ...aq dah gelabah gilew..then ckp kt mak yang...mak yang ckp jujur je laa... aq jujur laa..huh..! lega...tp ingtkn smpai situ je...mama dtg ambk aq...then dlm kerta dyam je...pg pkan bli roti..then beli ais kacang... then tros blek umh....smpai je umh...mama tngk mcj...then aq ckp laa" mcj eyka hantar td" tbe2 abh mrh2 aq...huh! aq x taw punca nyee...emmm... aq msok bilek..dyam then tros nangez...sbb aq x taw sbb pe dye mrh...tbe2.... smpai la terlelap..then aq bgon tepat pukul 8 mlm..huh! tros aq tngk mcjdye..ckp da smpai tmpt keje...emm...x blz pon...aq kuar g mandy..then...aq pg la mengadap laptop...pastu aq memberanikan diri knp ngn abh nk mrh tbe2 je...emmm..upe2 nye abh bace mcj yg aq terhantar kn mumy....then aq tros msok bilek....satu je dlm kepala otak aq niee....mumy taw dlu aq mcm mna....kenp ea...masa aq kawan ngn lelaki mrh...then ble aq dok lepk ngn kawan aq kt luar mula la ada mulot yg akn berkata "gedix je nk cerita pasal jantan".. then ble aq jd yg x btol lgi mrh...emm..aq x taw la nk wt pee.... x berkawan ag bgoz kot! emmmm...THE BAD DAY!! hate my life....knp ea dpt bapak mcm niee...smua nye x bole....then ble kte tarik muka..lg la dye mengamok...emmm...sabar je la...setahun je lagi....:(

mood:carring ;(

1..2..3..4..5..its over...

alhamdulilah senyuman nya sudah kembli...begitu jgk aq..:) dye dh bhgia skrg...aq gmbira..sbb dy dpt bersma kekasih nye tiap2 hari.... tp aq still lgi dpt yg lma..org PAHANG !  stay termerloh jgk ...knp la org phng nie melekat lgi kt aku.huh ! x ksh laa.. dye sntiasa ada time aku sdh mahu pon gmbira dye terbaek untuk aq.. insyallah dye akn membuat aq tros tersenyum... :) ... wlupun kita org dah lma berkenal...tp mengambil mase yg pnjng untk mengenli khidupn sndri... dye kmblikn kekuataan aku...dye sgt hebat...walupun org nye sederhana... tp haty nye sungguh ikhls...aku sntiasa mhu berada disisi nye....tp tnsion jgk dye kwn dgn capital Y tu.. bia kn je laa...yg psti capital 'A' aq terhebat...:) i miss u ...i love u ! wlupun ssh untuk aq ungkpkn smua tu dlu but now aq dah sedia nk bukakn pintu haty ni untuk si dia...dgn kesabaran si dia membuatkan aku cair ... hehe ..thnks dear.... wlupun awk x seperti dia dhulu but i can accept u apa ada nye..because kita dah berjanji kn? .. miss u dam! x sbr nk tnggu awk sht then jmpa saia! :) i hope hubungan kita akn kekal syg... insyallah... just one more thing i want u know... i want have new life with u... i love u ... perkenalan kita yg pnjang menyebab kn kita smpai ke sini...dri kawan... then adek n abg ... then cpl... hehehe mcm x percye kn.... i love u AYIE !

.: terasa kehilangannya :.

bila dia ada dlu dia slalu dgrkan keluhan aku nie....tp aku skrg aku hanya mampu menitiskan aair mata dan menaip cerita hari2 yg berlalu dlm hidup aku tnpa dia... harinie aku sedih sgt2 sbb aku merasakan hidup aku mcm saling x tumph mcm org gaji kne buat tu buat nie dlm umh nie...xley nk dok reht kejap..emm.....<menangis sudaa> .... arinie hari yg pling menyedihkan aku dduk berdua je dgn bpk aku..emm... arinie slh aku just x msk ikan masiin....emm... yes ! dapat kne maki siap ckp "kalau dah pekak buat cara pekak"sedih jgn ckp laa... dlu tiap kali aku mengis ade je tmpt nk mengadu...now??? em... aku kne tnggung sorng2 dah aku yg plih jalan nie... so pndai2 laa....sumpah ckp time msk td mmg xikhlas lgsong dgn menangis je...x henti2... aku menangis bkn sbb kne mrh..menangis sbb trasa kehilangan dy..emm... aku btol2 sunyi dah skrg...klau x dlu aq ada "dy" ngn adda... now dye dah pgi...skrg abh pulk x bg aku kwn dgn aton dah...soaq just mampu ddkdlm umh menangis..n tros menangis...emmm....mulai hari ni aku kne ddk mcm dlm penjara dok dlm umh ....aku menangis2 dan menangis....dlu penenaman aku kalau nangis dy....tp dye dah pg...DOMO peneman aku...but now DOMO aku dah bg kt org laen... aku hnaya mampu menagis sorng2 ... kehilngan dri kau aku terasa sgt...kata2 kau masih bermain dlm minda aku...nk  tau pe??" kalau bby skit atau sedih mesti bie rasakan jgk...so bie akn ada je dgn bby time tu.''

kalau la kau ada dgn aku skrg mesti aku xkn nangis lama mcm nie... emmm..... need someone.... i need mumy.... tp mumy xde kt snie..org idop sorng2 je...emmm :( .... seksa nye nk harungi smua nie...tp aku cuma dan tros mencoba....emm.... adda pnh pesan dkt aku.."eyka ingt yuya bukn milik kamo ag...kamo kne kuat..." dia ckp nie time a tngh wt party smperna smbut kejeayaan aku dpt keputusan yg cemerlang... emm... tp aku mcm x mampu lgi nk trima knyaataan ...sbb dy pnh ckp dkt aku dy akn tnggu aq .. n dye pnh ckp dye akn single slgi syg dye pda aku x hilng.... bila dye bhgia dgn tyna..adakah syg dia hilng secepat tu ??? emm... aku mintk mp kerna menghrapkan kau lgii... aku kne ingt kata2 kawan aku dlu yg kau BUKAN MILIK AKU LAGI.!

kenangan silam menyakitkan

. tarikh bt aq yg bole di katakan happy dan suram... emm... hari silih berganti dah nk dekat sminggu dah kau dgn dy.. emm.. aq sedih sgt knp kau cri aq bila kau perlu shja?? knp kau tipu aq??kau pnh ckp sblm dia dtg jmpa kau..kau ad ckp yg kau x kn tngglkn aq wlupun sesaat...tp kau tipu aq kn..bila ada dy dpn mata kau..kau tmbh bhgia kan..aq nk pg..aq dah x nk kacau kau.. kau dah ckup bhgia dgn dia..tp knp harini kau cri aq... kau mcj aq..untuk pe??untuk skit kn aq??aq skit laa...hari nie aq dok umh sorng2 je... tau pe aq buat ??? DOMO !SIMCARD!RANTAI! aq dah bg dkt someone yg sntiasa ada dgn aq time aq down...yuya kau nk tau x pe jd kat aq.?? kau x tau kn?? aq jga haty tyna...aq hormt dy sbg cpl kau...kau pernh SUMPAH DGN AKU...NK AKU INGTKAN BLIK PE SUMPAH KAU "" YE BIE SUMPAH BIE JANJI XKN PRNH SNAP GAMBAR ATAU SENTUH TYNA" ... tp terang2 kau tipu aku kn???hahahahah... kau terhebat yuya pling hebat...permainan kau dgn haty aku dah berjaya...puas?? aku nekad dah akn buang smua perasaan nie ... buang smua !!! sbb aq benci kau !! kau tau x pe jd dlm hidup aku skrg smua sbb kau...ble aq dah jijik di mata kau..kau buang aku kn...TERHEBAT !!

PENIPU

 AKU MINTK MAAF SBB COPY SMUA NIE AKU CUMA TUMPANG BHGIA DGN PENIPUAN KAU !! 


saya perlukan seseorang yang boleh mendengar setiap masalah saya . yang boleh tenangkan hati saya tatkala hati saya resah bergelore . yang boleh memujuk hati saya tatkala saya marah . yang boleh mengesat airmata saya tatkala saya xmampu bertahan ngan semue dugaan ni . saya perlukan kekuatan . awk ade sume tu . awk sempurna di mate saya . mungkin cara saya nampak seperti saya TAK sayangkan awak . tapi jauh disudut hati saya selalu berkate-kate sayangnyer saya pada awak . windonyer saya pada awak . saya mintak maaf saya tak mampu nak jadi seperti yang duLu Lagi yang sentiase bOleh tunjukkan kasih sayang saya pada awk .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
esok dah nak raye . tapi aty sikit pown xde rase nk meraikan nye . mne dye ?? da 2ari menghilang diri . nape jd mcmne ?? owg tahu owg sala ganti tmpt awk ngn owg lain . tapi owg risaukan awk . sedih sgt owg ase . hmm . awk hilang cmtu je tnpe gtaw sbb . nk pg mne ?? . owg kt cne trtunggu-tunggu awk . owg pown tahu awk sedih ngn sikap owg ne . tapi owg xley bt pape . owg tersepit . owg ta gamak nk lukakan aty dye mcm y awk pena bt at owg . owg bkn jns manusia y mcm tu . lupakan awk mcm y awk nk ?? egt semudah y awk minta . tlg la munculkn dr awk now !! . owg xboley awk xde . seksa sgt aty ne rase tnpe khdran awk . tmbh2 dgr takbir raye . trpke oke ke awk . :-( . smpai bile-bile pown xmmpu nk lpkn awk . awk sakit ?? tp sikit pown awk xnk kongsi kesakitan awk tu ngn owg . trpeke sape owg ne di hati awk . owg rase mcm owg xgune sbb xdpt nk ade kt cc awk mcm si dia  kn ?? hanye domo tu je y dpt owg bg sbgai peganti dri owg y always di cc awk . owg hope awk kuat k wlpown owg xde kt cc awk . owg nk awk tao owg tol-tol sygkn awk eyka . sepenoh jiwa rage owg da serahkn pada awk . tapi awk da hancokn sume tu . owg mtk maaf . owg ta mampu nk benci awk mcm owg dop ckp kt fb tu . ye owg ego . sume sbb owg skit aty . sakit aty bile awk jatohkn maruah owg dpn kwn2 owg . owg xpena niat nk tglkn awk tp ntah npe sume ne jd mcmne . owg sunyi tanpe awk . xde owg nk gado-gado . xde owg nk perli-perli . xde owg nk kutok-kutok . xde owg nk pgl monyet . awk cpt blek . jgn pg mne-mne . owg kt cne tgu awk . owg xboley edop awk xde . untk pengetahuan awk smpai skunk walpaper fone owg msh pict awk . owg xtao npe jd cmne . tp owg xpena nk ckp kt awk sume tu . owg tao awk merasakan kasih syg owg ne  wlpown kite jao . tiap-tiap mlm owg meraung tgk pict awk even sy da ade tyna . da puas sy col  msg semua num awk . tp ble sy tanye mane awk sume dyam . mne lagi sy nk cr awk ?? ke awk da nekad nk lpkn sy . awk kate awk syg sy . msg terakhir awk  tp npe bt sy mcmne . sy risaukn keadaan awk . sy berhak tao . sesaat pown owg xpena lupa detik awk dlm pelokan owg . dri awk dlm belaian owg . tp awk curang ngn owg kenape ?? bt owg pg dari awk . owg sakit . dari dloo smpai skunk owg sakit . tp 1 bnde y bt owg apy sgt even kite mcmne . bile owg tgk result awk . owg bangge ngn awk . tak sia-sia owg brjage 1 2 pagi tmn awk study .owg cinta matiy same awk . tp owg sdr dri owg milik tyna . owg just ley syg awk dr jao . awk trbaek dlm edop owg . owg nk awk tao tu . frist dlm edop owg dpt couple y hormat owg , ckp lembot-lembot ngn owg y xpena tinggi suare ngn owg . sy bahagie sgt saat brsame awk . skit pown xde rase sesal knl awk . ape pown sy doakn awk bhgie ngn dye , cume bt mse skunk sy blom mmpu nk lpskn awk dr aty sy . bg sy mse . maafkn sy if awk rimas ngn sikap sy ne . xmudah sy nk lalui sume ne . awk pown tahu sblom ne semua bnde sy bt ngn awk . mank trse sgt2 ble awk mkin jao . kie tu dkt ngn awk . dye boley always jg awk . awk kn salu xchat . sy fhm tu . xsalakn awk bile awk pilih dye . bub sy tao sy byk kurang n abaikn awk . sy akn ttp trsenyum untk awk kalo awk bhgie .


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




bagus la sekarg kau dah bhgia....kau terhebt..kau pling hebat... dlu kau pnh ckp dkt aku yg kau akn terus single -dan single...kau ckp aku yg terakhir...kau PENIPU NUR WAHIDA AYU !! emm... aku dah terlmbt aku trima semua nie..semua nye dah lpas..kau dah bhgia...aku dah agk da...bila kau jmpa dgn dia 100% kau akn lupakn aku dan janji2 kau pada aku... aku bnci kau yuya ... kau bukan hak aku lagi..now kau dah bhgia...tp aku mendrita dalam kesakitan... kau tinggalakn aku tepi jalan je kn?? kau nk tau x bila kau pergi hidup aku hancur..byk bnda terjadi dkt aku sbb kau...tp aku x prnh nk bg tau smua nye kerna kau dlm kebhgian...:).smua sbb kau...emm...aku menderia...thnks yuya ...tc k... :) ... skrg aq hidup dlm hidup aku sndri...trima ksh krna kau dah buat aku hancur..haty kau mmg x kuat untuk aku.. :) aku hargai sgt sgla pengorbanan kau..



siang malm silih berganty

hari demi hari berlalu..emm...nth laa..bnyk je bnda yg ta kne nye...ngn family mcm nie..dok sorng2 kt umh pon jd bala..smua x kne...lagi seminggu dua da nk cuti...mana nk pg??xkn kne dok umh sorng2 je...emm..bosan nye..nk pg jauh2  pon x bole..pling jauh dapat pg pekan....nk kuar pon sebuln skali..emm..nth laa..tngk la mcm mna..ngn abg aku blik ag..pe pon x bole wt...emm...pka je laa kwn aq...tp if dye da xde kt snie..ngn spe lagi aku nk happy..emm...nth laa..dye je kwn aku skrg..lau ngn dye pon fmly aku complint..x taw laa..dlu ble kwn ngn atu..bpk aku ckp peragai aku da brubh..emm..ok aq xkwn ngn dy da..now aq just dpt kwn ngn pka je..tu la kwn aku pling rpt  yg phm smua mslh aku skrg...emm..nth laa kte tunggu je laa smpai be aq nk mcm nie...:((